به گزارش آسوشیتدپرس 1250 آشپز اروگوئهای یکشنبه 13 آوریل (25 فروردین) 12000 کیلوگرم گوشت گاو را کباب کردند و رکورد قبلی را که در سال 2006 در مکزیک برپا شده بود، جابهجا کردند.
نماینده رکوردهای جهانی گینس که در محل حاضر بود، گفت : "صحنه زیبایی بود. رکورد جدید به دست آمد."
آشپزهای اروگوئهای برای برپایی این رکورد جدید 6 تن زغال و 1500 پایه فلزی کبابپزی را به کار بردند.
این کبابپز به قدری بزرگ بود که آتشنشانان فراخوانده شده بودند تا آن را روشن کنند و اطمینان حاصل کنند که شعلهها از کنترل خارج نمیشوند.
رکورد قبلی کبابپزی با کبابکردن 8000 کیلوگرم گوشت گاو به دست آمده بود.
اروگوئه یک کشور کشاورزی و دامپروری است و سال گذشته 1 میلیارد دلار گوشت گاو به عنوان محصول صادراتی اصلیاش، صادر کرد.
توده عظیم گوشتی که یکشنبه کباب شد، ابری از دود کباب را در منطقه رکوردگیری به هوا فرستاد و حدود 20000 تماشاچی که در محل گردآمده بودند، در مدت کوتاهی کبابها را بلعیدند.